Licoarea miraculoasa care intarzie imbatranirea si prelungeste viata bolnavilor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:02

Apa vie sau apa saraca în deuteriu, asa se numeste minunea vietii, inventata de romani si premiata cu succes in saloanele internationale.

 Experimentele din institutul valcean au demonstrat ca apa saracita in deuteriu nu are niciun efect toxic. Din contra, influenteaza metabolismul si regimul de functionare a celulei vii si poate opri dezvoltarea celulelor canceroase.

Si nu va ganditi la vreun izvor minune tinut secret. Apa folosita provine din reteaua de alimentare a orasului. Totusi un proces tehnologic extreme de sofisticat o transforma in cea mai pura apa din lume.


Fiecare proba de apa este atent studiata in laborator.
Totul este analizat pana in cel mai mic detaliu, astfel incat in final concentratia de deuteriu sa fie atat cat trebuie.

Pentru fiecare lot in parte se fac analizele specifice. Intr-o zi de lucru aici se imbuteliaza si pana la 6000 de sticle. Totul se desfasoara cu o rigurozitate maxima si intr-un spatiu steril...ca in farmacie. Avand in vedere efectele minune, nici nu e de mirare ca strainii sunt cei mai interesati.
70 la suta din cele 30 de tone de apa vie produse anual merg la export.

Profesorul Nicola Traila, seful Clinicii de Chirurgie Oncologica din Timisoara, este primul medic ce a inclus apa vie in tratamentul impotriva cancerului. A tratat peste 50 de pacienti cu apa saraca in deuteriu, iar rezultatele au fost spectaculoase: a dublat durata de viata in cazul bolnavilor care nu mai aveau nici o sansa de vindecare.


Pacientii hidratati cu apa pura scapa de greata, ameteli, febra, frisoane, toate efecte adverse ale citostaticelor. Cel mai mare avantaj, spun specialsitii, este ca apa vie opreste celulele canceroase sa se raspandeasca in organism.

Licoare miraculoasa Nu se gaseste in spitalele din Romania, ci doar in farmacii. O jumatate de litru costa 16 lei, iar specilalistii spun ca ar trebui bauta permanent pentru un efect garantat.