Curtea Constitutionala ar putea decide astazi daca Traian Basescu ramane sau nu presedinte. Sedinta a inceput

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:02

Sedinta Curtii Constitutionale, in care ar urma sa fie luata o decizie referitoare la valabilitatea referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, a inceput, marti, la ora 10.00.

Curtea Constitutionala s-a reunit in sedinta pentru a analiza datele trimise de Guvern privind listele electorale permanente, fiind asteptata o decizie a judecatorilor constitutionali referitoare la valabilitatea referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

La sosirea la sediul Curtii Constitutionale, judecatorul Tudorel Toader a declarat, raspunzand unei intrebari, ca este posibila amanarea unei decizii privind referendumul de demitere a sefului statului.

Totodata, judecatorul Valentin Zoltan Puscas a spus ca, din punctul sau de vedere, Curtea Constitutionala va lua marti o decizie privind referendumul.


sedinta Curtii Constitutionale are loc dupa ce judecatorii au decis devansarea termenului stabilit initial pentru 31 august, in urma unei solicitari a presedintelui suspendat, Traian Basescu.

Schimbarea termenului a fost motivata de instabilitatea politica si impactul asupra economiei.

Premierul Victor Ponta spunea, luni, ca isi doreste foarte mult ca marti Curtea Constitutionala sa ia o decizie "alba, neagra, validare, invalidare", dar sa o ia neaparat, el subliniind faptul ca orice amanare a luarii unei decizii ar insemna de fapt prelungirea instabilitatii politice.


Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.