SOCANT! Pacient care a scapat de cancer ISI TINE NASUL IN FRIGIDER

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 14:30

A invins o boala necrutatoare, dar a ramas mutilat pe viata!

Bert Eastham, un barbat in varsta de 65 de ani din Marea Britanie, a invins lupta cu cancerul. Pacientul a fost diagnosticat in 2009 cu cancer nazal, o afectiune care l-a lasat desfigurat pentru tot restul vietii.

Pentru a-si recupera sanatatea si a scapa de boala care ii punea viata in pericol, medicii i-au spus ca trebuie sa ii amputeze nasul. Bert a fost de accord, ar fi facut orice pentru ca moartea sa nu il rapeasca din sanul familiei sale.
Astazi Bert Eastham este perfect sanatos, dar chipul sau provoaca teama si oroare in randul celor care nu stiu prin ce a trecut. Adolescentii fac glume proaste, iar adultii il evita.

Ca sa arate cat de cat normal, o echipa de tehnicieni i-a conceput o proteza, adica un nas fals. Bucuria pacientului a fost de scurta durata, insa, caci barbatului i-a cazut nasul, la propriu de mai multe ori.
Pacientul a povestit ca s-a trezit din somn fara proteza nazala sau ca aceasta i-a cazut in timp ce se afla in vizita la prieteni. Asa ca Bert Eastham a decis sa isi pastreze nasul in congelator si sa il foloseasca doar atunci cand este nevoie.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-5bb7a0d06f1bdecd82672a082a68759e.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-315ccf819a61ad527251dc43cb939364.jpg
Sursa foto: thesun.co.uk

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.