PROGNOZA METEO: Se anunta noi valuri de CANICULA. Vezi ce zone vor fi afectate!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:03

Vara nu e pe terminate, informeaza meterologii care sustin ca temperaturile vor creste simtitor zilele acestea, urmand sa ajunga chiar si la 38 de grade Celsius.

Luni, la pranz, temperaturile se vor situa intre 28 si 29 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si pe litoral si intre 33-35 de grade in Campia de Vest si in Campia Romana. In Bucuresti vor fi 32 – 33 de grade cu cer senin si vant slab pana la moderat. Cei care se afla in vacanta la mare vor avea parte de o zi cu soare, cu temperaturi intre 27 -30 grade.
Apa marii va avea temperaturi intre 23 – 24 grade. La munte vantul va sufla slab. In statiunile de pe Valea Prahovei se vor inregistra 24 grade, iar in Muntii Apuseni chiar si 26 de grade.

Marti, vremea va continua sa se incalzeasca si va fi calduroasa, caniculara in vestul si sudul tarii. Temperaturile maxime vor fi intre 32 si 36 de grade, iar cele minime intre 11 si 24 de grade.
In Capitala vremea va fi, de asemenea, caniculara. Mercurul termometrelor va urca pana la 36 de grade, iar discomfortul termic se va accentua.

Miercuri, zi caniculara in vestul, centrul si sudul tarii. Temperaturile maxime vor fi intre 28 si 38 de grade. In Capitala se vor inregistra 37 grade. In Moldova este posibil sa apara averse insotite de descarcari electrice.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.