RAMAI MUT! Iata un loc UNIC in lume ce te lasa fara cuvinte! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:03

Kanal D face inconjurul lumii pentru a-ti aduce cele mai ciudate descoperiri, curiozitati care te vor lasa cu gura cascata sau lucruri despre care nici nu stiai ca exista.

 In sudul Chinei, in provincia Yunnan, la granita acestei tari cu Vietnamul, se afla un loc cum putini si-ar putea imagina ca exista. Pare rupt din povesti sau mai degraba din filmele SF pe care toti le iubim. Locuitorii acestor meleaguri nu par a fi constienti de valoarea acestui fenomen al naturii din moment ce zona aceasta nu a fost inclusa in circuitele turistice iar viata oamenilor nu s-a schimbat deloc de mai bine de un secol.

 

In provincia Yunnan, mai precis la sud-vest de Kunming, capitala acesteia, dealurile, a caror altitudine nu depaseste 800 de metri, sunt complet acoperite de culori vii, ireale. Motivul acestui fenomen il reprezinta concentratia mare de minereuri feroase care, datorita unei lungi perioade de oxidare, au dat reliefului o neobisnuita culoare rosie. Peste toate se adauga sutele de culturi diferite ale taranilor chinezi, culorile acestora intregind un peisaj nemaivazut in lumea reala.



Obisnuiti de secole cu aceasta panorama, localnicii spun totusi ca momentul cel mai frumos al zilei il reprezinta apusul. Atunci, cerul rosiatic completeaza un peisaj extraordinar. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.