Nimeni nu se astepta: Lady Gaga a iesit la plimbare cu catelul in parcul Herastrau! IMAGINI SAVUROASE VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:03

Dupa un somn bine meritat, in jurul orelor 15.30 Lady Gaga a coborat din hotelul de cinci stele unde a fost cazata.

Zeci de jurnalisti si tot atatia fani o asteptau. A impartit autografe in stanga si in dreapta. Apoi, sub atenta supraveghere a garzilor de corp ce o insotesc in turneu a urcat in limuzina.

Spre surprinderea tuturor, limuzina care trebuia sa o duca direct la aeroport a facut o mica escala in parcul Herastrau. Cei aflati la plimbare la acea ora au avut ocazia sa o vada pe Lady Gaga cum nu credeau vreodata: vesela si cu pofta de floricele.


Minute in sir a pasit agale pe aleile parcului, mancand din punga de floricele pe care si-a cumparat-o singura de la un chiosc.

I-a dat chiar si catelului sa guste. Dincolo de aceste imagini de-a dreptul savuroase, ceva ce niciunul din cei 35 de mii de fani ai artistei nu a vazut s-a intamplat inainte de marele show Lady Gaga din Bucuresti.

Imaginile au fost filmate chiar in momentul in care Lady Gaga pleca din hotel pentru a sustine concertul din Piata Constitutiei.
In momentul in care diva a coborat din hol, un fan a intrat brusc pe usa hotelului.

Garzile de corp ale artistei l-au facut intr-o clipa una cu pamantul pe bietul fan. Avea chiar si o hartie in mana pe care vroia probabil ca vedeta sa-i dea un autograf.