STIREA ZILEI: FURT din bani publici - 9.900 de lei salariul unui sofer la Hidroelectrica VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 12:35

Salarii de mii de lei si afaceri cu baietii destepti - ar fi cauzele principale pentru care cea mai mare companie din tara, Hidroelectrica, a intrat in insolventa.

Situatiei atipica- striga chiar Remus Borza, administratorul judiciar al celui mai mare producator de energie din Romania.

Salariul mediu pe angajat este de 1643 de euro. Dezvaluirile au fost facute printr-un raport al companiei de stat.

Conform documentelor, aceasta a intrat in insolventa din cauza vanzarilor de energie catre baietii destepti, achizitia de energie de la terti, management deficitar dar si din cauza contractului colectiv de munca.


Salariul de baza al unui angajat pentru timpul efectiv lucrat reprezinta 41% din venitul lunar, in timp ce restul, de 59%, sporuri si indemnizatii.

Va vine sa credeti sau nu, dar tot potrivit lui Remus Borza, salariile de incadrare a soferilor de la Hidroelectrica pornesc de la 2.700 de lei si ajung pana la 9.900 de lei.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.