Andreea Mantea a fost pionier pentru o zi si a vizitat casa lui Nicolae Ceausescu din Scornicesti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 12:25

In aceasta editie a emisiunii "Nunta cu surprize" Andreea Mantea a fost la Scornicesti, pentru a asista la nunta dintre Camelia si Marinel.

"Ne-am cunoscut cand el lucra la apartamentul sorei mele, il renova. Cand am trecut pe acolo l-am vazut ca e un pic mai dragut, dar nu mi-a placut, pentru ca era plin de praf. Eram fitoasa, ma gandeam ca de ce ma uit la baiatul care pune gresie si faianta si da cu glet. Am zis ca nu se poate dar totusi parca ma atragea putin fata lui", a dezvaluit Camelia.


Ulterior au inceput sa iasa la suc, insa lucrurile au avansat relativ greu, deoarece Camelia provine dintr-o familie de preoti. Marinel s-a adaptat atat de mult incat chiar s-a inscris la facultatea de teologie, pentru a se face preot.

Si cererea in casatorie a fost construita cu atentie, ca sa nu starneasca vreo banuiala nefondata.

Pana sa ajunga la nunta celor doi, Andreea Mantea s-a transformat pentru o zi in pionier si a vizitat casa lui Nicolae Ceausescu din Scornicesti.


"Eu, Mantea Andreea, intrand in randurile organizatiei Nunta cu surprize, ma angajez sa-mi iubesc emisiunea, sa prezint bine, sa fiu harnica si disciplinata si sa-mi cinstesc telespectatorii cu nunti castigatoare", este juramantul pe care l-a facut prezentatoarea in fata bustului fostului dictator.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.