Poveste TULBURATOARE: a ajuns la casa de copii si a trait o viata singur, fara sa stie ca a fost schimbat la nastere VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 12:10

Este povestea tulburatoare a unui tanar din Baia Mare. Femeia care l-a nascut nu l-a parasit, ci a plecat acasa cu un alt bebelus.

De la maternitatea din Baia Mare a pornit totul. Era 27 august 1982 cand doua mame au adus pe lume, aproape in acelasi timp, doi baieti.

Aveau aceeasi greitate si, ca un facut, au fost inregistrati sub acelasi nume: Gheorghe Silaghi. Mama unuia dintre baieti si-a abandonat pruncul in spital iar din greseala, asistenta l-a dat pe acesta altei mame.

Femeia nu a stiut niciodata ca cel pe care l-a crescut la san nu era al ei.
Singur pe lume, Gheorghe Silaghi a ajuns in grija asistentilor maternali. A crescut la orfelinat, fara sa aiba cui sa-i spuna mama sau tata.

Abia cand a trebuit sa-si faca buletin baiatul a inteles ca ceva s-a petrecut. Desi isi facuse fotografia pentru cartea de identitate nu i s-a eliberat pe motiv ca cei de la evidenta populatiei o facusera deja.

Apoi, la 21 de ani, cand a vrut sa se angajeze ca sa-si poata plati cursurile, a aflat ca are un cazier stufos.
Intreg trecutul ii apartinea celuilalt copil, cu care a fost incurcat la nastere, cel care a plecat in locul lui acasa cu cei doi parinti.'

Din cauza ca imparteau acelasi CNP, Gheorghe a fost cat pe ce sa faca inchisoare in locul lui. Au urmat ani de procese in care tanarul a incercat sa-si recapete identitatea.

In 2004, asociatia la care lucreaza l-a ajutat sa-si gaseasca familia naturala.
Din pacate, in casa parinteasca a ajuns tarziu. Mama care i-a dat viata s-a prapadit cu o luna inainte.

Cand si-a vazut fiul, tatal a izbucnit in lacrimi. I-a spus ca si el, ca si sotia, a simtit dintotdeauna ca cel pe care l-au crescut nu le-a fost fiu.

Cu toate ca i-a lipsit caldura unei familii, tanarul spune ca si-a gasit jumatatea. Pe Teri, o fata crescuta tot la orfelinat.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.