VEZI care este vedeta saptamanii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:03

In fiecare vineri, Kanal D iti aduce in vizor vedetele care s-au facut remarcate de-a lungul saptamanii. Fie ca este vorba de bune sau rele, starurile rubricii noastre au tinut primele pagini ale ziarelor din saptamana care tocmai a trecut! Afla aici DE CE!

 Saptamana asta vedetele autohtone  au palit in fata celebritatii lui Lady Gaga.  Presa  a urmarit-o pe cantareata pas cu pas si au dezvaluit tot felul de detalii din culisele showlui ce a avut loc joi seara in Piata Constitutiei, astfel ca artista a ocupat primele pagini ale ziarelor obtinand titlul de vedeta saptamanii. 
 

Dupa un show de zile mari, nemaivazut pe malurile dambovitene, gurile rele nu s-au lasat asteptate, comentand ba ca a fost o reprezentatie mediocra ba ca sonorizarea nu a fost perfecta.

Una peste alta, trebuie sa recunoastem ca Gaga s-a comportat exemplar cu fanii ei si a dat tot pe scena.

 

Declaratia artistei cum ca obisnuieste sa vomite in timpul show-urilor a socat intreaga audienta.  Desi am fost tentati ca credem ca a fost o afirmatie ce facea parte din show-ul bine pregatit, ziarele de astazi spun ca lui Gaga intr-adevar i-a fost rau. Fapt confirmat de vizita medicilor in cabina artistei, imediat dupa incheierea concertului.

Totusi, nu e de mirare, avand in vedere efortul pe care il face pe scena. 

Presa britanica relateaza incidentul care a avut loc in holul hotelului atunci cand Gaga se indrepta catre Piata Constitutiei. Un fan s-a apropiat mult prea mult de artista, dorind sa ii ceara un autograf, insa garzile de corp l-au pus, imediat, la pamant. Incidentul a speriat-o pe Gaga care nu se astepta la o astfel intamplare in acel moment. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

 

 

 

 

Taguri: