Vrei sa ai MANICHIURA DE VEDETA? Uite pentru ce opteaza vedetele de la Hollywood! GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:04

Vrei sa-ti faci manichiura si nu stii ce model sa-ti palici pe unghii? Toti stim ca vedetel sunt cele care dau trendul in materie de unghii, par, haine, accesorii.

Asa incat, ne-am daca ai ramas in pana de idei si vrei sa fii in pas cu moda atunci cand vine vorba de manichiura, mai jos puteti vedea care sunt modele preferate ale vedetelor de la Hoolywood atunci cand vine vorba de unghii.

 

Colorate, cu sclipi sau simple acestea sunt optunile vedetele atunci cand vine vorba de colorarea unghiilor. Desigur, conteaza foarte mult si evenimentul la care urmeaza sa luati parte, dar si tinuta voastra de z cu zi atunci cand vreti sa va faceti manichiura.

 

Uite cum isi fac unghiile vedetele tale preferate de la Hollywood. Alege modelul si fugi la manichiura, numai asa poti avea unghiile trendy sau la fel ca celebritatea ta preferata.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Vezi mai multe MODELE in GALERIA FOTO de mai jos!

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.