S-a inventat CASCA INVIZIBILA pentru biciclisti. Uite cum functioneaza, dar si cum arata! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 00:50

Viata are intotdeauna prioritate si este foarte important sa ne protejam chiar si atunci cand mergem pe bicicleta. In ultima perioada tot mai multe persoane renunta la masini in schimbul unei biciclete.

Avantajul fiind faptul ca este un mijloc de transport economic, protejaza mediul inconjurator, te poate ajuta sa ajungi mai repede la destinatie in special daca traseul este aglomerat si plus ca este o modalitate foarte practica de a face sport.

 

Tot mai multe persoane se plang de lipsa timpului liber si implicit acest lucru afecteaza persoanele care vor sa faca sport, dar nu au cand- aici bicicleta este o modalitate care imbina utilul cu placutul.

 

In mod normal persoanele care merg pe bicicleta ar trebui sa poarte casca, insa sunt foarte putini cei care chiar o face, si de regula acestia sunt incepatori. Nu va mai faceti griji deoarece s-a inventat casca transparenta, care a fost special conceputa pentru a va proteja in cazulul unui impact care ar putea fi mortal, daca lovitura ar fi la nivelul capului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Casca transparenta este de fapt un guler, care actioneaza ca un airbag in cazul unei cazaturi.  Care este povestea si mai ales care sunt persoanele ce au inventat dispozitivul puteti afla din materialul video de mai jos!

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.