Imagini COMPROMITATOARE cu Adriana Bahmuteanu, PROBA in instanta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:04

Razboiul dintre sotii Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu se muta in sala de judecata.

Lupta de da pentru custodia celor copii minori ai cuplului. Silviu Prigoana nu se afla in tara, dar avocatii sai au depus la Tribunalul Bucuresti o plangere prin care politicianul isi acuza sotia de rapire a celor doi minori. Scandalul se adanceste pe zi ce trece, Adriana Bahmuteanu declarand raspicat pentru ziarul Click: “ Nu exista cale de impacare intre noi ”. Omul de afaceri a depus la dosar si un DVD care, dupa spusele lui Silviu Prigoana, contine imagini compromitatoare cu sotia lui, Adriana Bahmuteanu.
Vedeta TV a mers ieri la Judecatoria Sectorului 3 din Bucuresti pentru a lua cunostinta de acuzatiile pe care i le aduce sotului ei. De asemenea, milionarul o acuza pe Adriana Bahmuteanu ca nu dispune de conditiile necesare pentru a-i creste pe cei doi copii Maximus, 5 ani, si Eduard, 2 ani.

"(...) Locuinta in care stam ne asigura mie, sotiei mele, dar mai ales copiilor- pentru care am si investit in mod special in aceste facilitati- piscina interioara, loc de joaca, loc de studiu, gradina, loc de proiectie in care urmaresc impreuna cu ei
filme educative(...) Cu alte cuvinte(...) acestia sunt supusi unei violente economice actuale si deplin traumatizante(...) Schimbarea brusca(...) le creeaza o stare de tensiune si suferinta psihica care imbraca forma violentei psihologie
", a scris, printre altele, Silviu Prigoana. Adriana si cei doi copii se afla momentan la o vila din Pantelimon, pe care vedeta, se pare, ca a inchiriat-o pentru un an de zile. Totodata Bahmu a fost concediata de fiul ei vitreg, Honorius Prigoana, din conducerea postului TV detinut de familia Prigoana.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.