El e CEL MAI URAT MIROSITOR om din lume! Nu s-a spalat de 38 de ani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 08:00

Multa lume nu poate sta fara sa faca macar un dus pe zi, insa Kailash Singh, un barbat in varsta de 66 de ani din India, nu a facut o baie de 38 de ani.

El spune ca este mai fericit decat multi oameni care isi spala corpurile in fiecare zi.

 

Barbatul spune ca a luat decizia de a nu se mai spala in 1974, la scurt timp dupa ce s-a casatorit, in speranta ca acest lucru il va ajuta sa aiba un fiu.

 

El sustine ca un preot l-a asigurat ca dorinta i se va indeplini daca va renunta la apa si sapun si daca nu isi va taia parul pana in momentul nasterii.

 

Acum, 38 de ani mai tarziu, Kailash Singh este probabil cel mai urat mirositor om din lume, parul lui are 1.8 metri lungime si este tatal a sapte fete.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Se pare ca, in ciuda faptului ca asigurarile preotului au fost false, el nu vrea nici acum sa se spele, si spune ca doar

un fiu l-ar putea face sa se razgandeasca.

 

Lucrurile sunt cu atat mai serioase cu cat barbatul are o slujba solicitanta fizic si lucreaza sub arsita soarelui, la temperaturi care ating si 47 de grade Celsius.

 

Sotia lui, Kalavati Devi, s-a obisnuit extrem de greu cu mirosul greu. Ea sustine ca a incercat toate metodele posibile pentru a-l face sa se spele, insa nu a reusit.



 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.