Atitudine suspecta a Victoriei Beckham pe scena de la inchiderea Jocurilor Olimpice. Urmareste imaginea!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:05

Toata lumea a fost mirata sa o vada pe Victoria Beckham facand din nou parte din celebra trupa Spice Girls care a cantat pe scena stadionului unde a avut loc festivitatea de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.

Sunt 15 ani de cand doamna Beckham si restul componentelor trupei Spice Girls spargeau topurile cu hiturile lor. Insa cele cinci staruri s-au reunit in mod surprinzator pentru Olimpiada de la Londra din 2012, intr-un show rasunator care a adus in rim plan hiturile anilor ’90.

Desi se zvonea ca Victoria in varsta de 38 de ani a refuzat ca trupa sa se reuneasca, s-a razgandit dupa ce sotul ei, David si-a facut aparitia intr-o barca la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.


Intr-o rochie fara bretele marca Giles Deacon si incaltata cu o pereche de Louboutini iPosh si-a facut aparitia alturi de colegele ei cantand inclusiv hituri precum Wannabe" si "Spice Up Your Life." Nu si-a tuns parul bob, ci si-a pastrat extensiile lungi si ondulate. Ea a si postat un comentariu pe Tweeter: « Am fost un po star pentru o noapte! »

In timpul unei melodii se observa clar cu Victoria nu prea a fost entuziasmata de dansul pe care trebuia sa il realizeze impreuna cu fetele si s-a cam tinut deoparte.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/aiqxjm-3aa2da01f785beddaa2f2c2dec3f1be7.gif