Tatal lui Macaulay Culkin vorbeste in premiera despre problemele fiului sau

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 07:50

Tatal lui Macauly Culkin vorbeste pentru prima data despre acuzatiile care i s-au adus fiului sau conform carora ar fi dependent de heroina.

 Purtatorul de cuvant al starului a infirmat zvonurile, catalogandu-le drept ridicole si pura fictiune. Insa ziarul care a publicat acele zvonuri a continuat sa riposteze spunand ca actorul ar trebui sa ceara ajutor.

Acum, tatal lui Culkin, Kit este ingrijorat de viata fiului sau din cauza aparitiei pozelor in care se spune ca era drogat. Sper ca langa el sunt persoane care au grija de el, a marturisit tatal lui pentru The Sun.


Kit nu si-a mai vazut fiul de 15 ani, insa fotografiile care au aparut in februarie cu fiul lui. l-au pus pe ganduri. Kit nu poate vorbi despe asta. Il doare prea mult. Bineinteles ca este foarte ingrijorat, a marturisit mama vitrega a lui Macauly, Jeanette Krylowski. Ori are vreo boala, ori este asa din cauza drogurilor, a spus ea.

In martie, ea a marturisit ca Kit era devastat de aparitia acelor fotografii si a adaugat ca nu si-a vazut fiul din 1997 cand Macauly l-a concediat din pozitia de manager, din cauza luptei parintilor lui pe
averea fostului star.

Desi s-a zvonit ca Macauly s-a apucat de droguri dup ace s-a despartit de Mila Kunis in 2010, mama lui vitrega cred ca moartea surorii lui, Dakota, care si-a pierdut viata intr-un accident de masina in 2008, a produs schimbari majore in viata actorului.