Andy Garcia s-a intalnit cu jucatorii de la FC Barcelona, la Bucuresti

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 07:25

Actorul Andy Garcia, aflat la Bucuresti pentru filmarile la pelicula "What About Love", i-a salutat pe jucatorii echipei FC Barcelona, sositi in Capitala pentru amicalul cu Dinamo, conform unei fotografii postate pe Twitter de portarul catalanilor, Jose Manuel Pinto.

 "Actorul Andy Garcia salutandu-ne, astazi, la cina", a scris Pinto pe Twitter, langa fotografia în care aparea Andy Garcia.
Saptamana aceasta, Sharon Stone şi Andy Garcia au început filmarile pentru pelicula "What About Love", regizata de regizorul Klaus Menze. Andy Garcia este cazat la hotelul Radisson Blu din Bucureşti, unde este cazata şi delegatia FC Barcelona.

In vederea meciului amical cu Dinamo, delegatia echipei FC Barcelona a sosit, vineri seara, la Bucureşti, cu o cursa charter de la Goteborg, care a aterizat pe Aeroportul International Henri Coanda.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.