TRIST - Macaulay Culkin, o stea cazatoare! Vezi FOTO inainte si dupa consumul de HEROINA

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 02:45

Macaulay Culkin s-a nascut pe data de 26 august in anul 1980 este un cunoascut actor american. Acesta a devenit cunoscut in intreaga lume datorita personajului Kevin McCallister din filmul "Singur Acasa" si "Singur Acasa2: Pierdut in New York", acesta fiind desemnat unul dintre cei mai indragiti tineri actori de la Hollywood.

Michael Jackson a fost unu dintre cei mai buni prieteni ai tanarului actor, de aceea a aparut si in videoclipul piesei "Black or White". Din neferecire, dupa un scandal in care actorul a ramas fara sprinjinul parintilor, dupa o casnicie ratata si mari probleme cu drogurile si consumul de alcool, actorul arata complet diferit.

 

Acesta este aproape de nerecunoscut, pararazzi surprinzandu-l la inceputul lunii august in timp ce abia se tinea pe picioare.

Macaulay este dependent de heroiana s in ciuda faptului ca se auzise ca actorul incerca sa renunt la acest viciu mortal, din imagini ne putem da seama ca tanarul este cu un picior in prapastie.

 

Mai jos puteti vedea evolutia actorului in imagini, cum arata la varsta copilariei si cum a ajuns acum.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

1988

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.