Don Juan pe litoralul romanesc. Uite cum se AGATA VEDETELE la plaja! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:10

Majoritatea barbatilor prefera sa isi lase sotiile, logodnicele sau iubitele acasa si sa mearga la mare singuri, sau impreuna cu prietenii. Motivele sunt mai mult decat evidente.

Doar ca, odata ajunsi la mare, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. In ziua de astazi, fetele de pe plaja se lasa din ce in ce mai greu cucerite. Iar armasarii pur romanesti sunt nevoiti sa apeleze la armamentul greu pe care il au in dotare. Doi dintre reprezentantii de seama ai sexului puternic au acceptat sa intre in competitie directa: Jean Paler versus Hamude. Sa vedem care dintre ei are mai mult succes la dame! Amandoi sunt siguri pe ei.
Sa vedem, insa, care dintre cei doi are mai multa trecere la fete. Dupa o zi plina de cautari, Jean Paler nu a facut nicio cucerire. Nu acelasi lucru putem spune si despre manechinul Hamude. Conform teoriei tanarului manechin, in anul 2012 un barbat care incearca sa agate este demn de mila. Un barbat adevarat nu cucereste, ci face pe inaccesibilul. In mai putin de 20 de minute, exoticul Hamude a dat lovitura de gratie.
S-a ales cu numarul de telefon al unei domnisoare blonde.