Elton John o ataca din nou pe Madonna: “Cariera ei a luat sfarsit”. Vezi si alte declaratii care au umit MASS-MEDIA!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:10

Lovitura sub centura in meciul dintre Elton John si Madonna! Considerati unii dintre cei mai de succes artisti din lume, cei doi cantareti nu ezita sa se razboiasca in declaratii.

Recent, cantaretul britanic a catalogat-o pe Madonna drept o strippertita a carei cariera muzicala este demult apusa. In varsta de 65 de ani, Elron John a criticat-o dur pe regina muzicii pop. Mai ales dupa ce a auzit ca aceasta a indraznit sa o critice pe Lady Gaga. De ce s-a aprins Elton John asa de tare? Poate nu stiati, dar renumita Lady Gaga este nasa lui Zachary, baietelul lui Elton John si a sotului sau, David Furnish.
Elton John a sugerat, de asemenea, ca cel mai recent turneu al Madonnei, “MDNA”, a fost sub asteptarile fanilor. “ Madonna e un adevarat cosmar. Imi pare rau ca trebuie sa o spun, dar cariera ei s-a incheiat. Turneul ei s-a dovedit a fi un dezastru ”, a adaugat Elton John care considera ca Madonna trebuia sa se retraga glorios de pe scena muzicii dupa scoaterea albumului “Ray of light” in 1998.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.