CONCURS: Trei lucruri pe care le-ai lua pe o insula pustie!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 11:51

Ai auzit de nenumarate ori intrebarea: "Care sunt cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?" Ei, bine! Saptamana aceasta, noi iti punem aceeasi intrebare!

    S aptamana aceasta vrem sa ne spui care sunt cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie!

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe  pagina  de  Facebook  " Vrei sa fii milionar?" si sa ne lasi un comentariu la  acest post  in care sa ne spui care sunt cele trei lucruri fara de care nu te-ai putea desparti nici pe celebra insula pusite!

"Vrei

sa fii milionar?" va desemna castigatoare 5 comentarii, in urma tragerii la sorti. Am pregatit pentru voi 5 tricouri personalizate Kanal D  Romania!

Concursul se va incheia în data de 10 august, ora 18:00, castigatorii urmand a fi anuntati in aceeasi seara. Mai multe detalii gasesti in  Regulamentul concursului.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.