SPECTACOL la Galati! Cove s-a plimbat cu o barca de mare viteza si a asistat la refacerea scenei de pe Titanic VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:11

In aceasta editie a emisiunii "Nunta cu surprize" Cove a fost la Galati, unde a asistat la nunta Larisei si a lui Constantin.

Cei doi au o poveste mai putin obisnuita: s-au cunoscut in urma cu 3 ani la cimitir, in timpul unei inmormantari. Mai mult, Larisa chiar lucreaza la morga. Cei doi au dezvaluit ca nimeni nu a fost de acord cu relatia lor.

 

Pe de o parte parintii mirelui au spus ca Larisa este mult prea energica si ca nu este potrivita pentru Constantin. Mai mult, acestia nu vor sa vina la nunta.

 

De cealalta parte, nici parintii miresei nu sustin cununia dintre cei doi. Larisa si Constantin insa au facut tot posibilul pentru a ajunge la acest moment important.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Profitand de faptul ca sunt langa Dunare, mirii, impreuna cu Cove, au

inchiriat o barca cu motor si au facut o scurta croaziera.

 

Momentul a fost unul spectaculos: cei doi insuratei au profitat de ocazie si au reprodus celebra scena de pe Titanic. Ce a iesit vedeti in materialul video atasat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.