Cristina si Madalin Ionescu, dezvaluiri pe plaja Kanal D: "Exista un adevar pe care nu l-am spus niciodata pentru a proteja copii nostri" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:12

Cristina si Madalin Ionescu au fost prezenti pentru prima data pe plaja kanal D Summer Studio unde au povestit cum a debutat povestea lor de iubire.

Moderatorul emisiunii "Drept la tinta" impreuna cu sotia lui, Cristina Siscanu au venit pe plaja Kanal D unde au facut cateva dezvaluiri depsr erelatia lor, cum a inceput povestea lor de iubire si cat de bine le este in momentul de fata.

"Nimeni nu stie, insa Cristina m-a refuzat la inceput. Am stat sa ma gandesc mult daca sa ii marturisesc ceea ce simt pentru ca nu stiam ce se va intampla.
Dar am riscat. Povestea noastra de iubire nici nu incepuse bine, aveam doar cinci zile de cand eram impreuna, insa incepusera deja speculatiile. Cristina a marturisit la randul ei ca tot ceea ce s-a scris in presa despre ei au fost lucruri total eronate. Nu s-a spus niciodata povestea noastra de dragoste, adevarul despre acest lucru si probabiul nici nu se va spune." 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.