JOLIDON a PREMIAT cele mai bune dansatoare de pe plaja Kanal D Summer Studio! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 07:20

Ce faci vara asta? Fa-ti bagajul si hai cu noi la mare cauta sa ajungi pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia si intra direct in gasca vedetelor Kanal D! Poti avea parte de nenumarate surprize din partea Jolidon, unde zilnic poti castiga zilnic vochere de cumparaturi in valoare de 100 de lei.

Si pentru a testa fidelitatea reprezentantelor sexului frumos prezente pe plaja Kanal D Summer Studio, echipa Jolidon a lansat o provocare: fanele marcii au fost provocate la un concurs de dans, singura conditie de participare fiind ca acestea sa aiba pe ele un costum de baie marca Jolidon.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/logo-500eec28734fc5535085d96f7f48b34c.jpgAstfel, toate reprezentatele sexului frumos fane ale marcii Jolidon au intrat in comeptitia pentru vocherele in valoare de 100 de lei fiecare oferite de Jolidon.

 

Si pentru ca au participat ca concursul: "Demonstreaza-ne ca esti fan Jolidon si noi te premiem cu un voucher Jolidon de 100 lei", castigatoarea unui voucher-ului a fost desemnata de un juriu format din patru barbati prezenti pe plaja Kanal D Summer Studio, care s-au asigurat ca cea ma buna dansatoare poarta un costum de baie Jolidon.

*Noua colectie de costume de baie Jolidon este ilustrarea unor valori de baza ale brandului Jolidon: inovatie, originalitate, calitate impecabila a produsului. Modelele acopera o plaja extrem de larga de exigente: de la adolescenta dinamica, la femeia sofisticata, cea romantica sau cea senzuala.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Nu

uita se anunta un weekend canicular, de aceea sfatul nostru ar fi sa-ti iei costumul de baie si sa mergi pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia, langa Crush, telegondola, unde echipa Jolidon te astepta cu multe premii.

 

Intra pe  pagina oficila de Facebook Jolidon Romania-   http://www.facebook.com/JolidonRomania si poti vedea ultima colectie de cotume de baie!