Un tanar din Craiova a castigat 20.000 de lei la “Roata norocului”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 17:04

Un concurent din Craiova a castigat miercuri, 1 august, 20.000 de RON la “Roata norocului”. Tanarul norocos l-a impresionat pe Liviu Varciu cu un gest nobil, craioveanul donand o parte dintre obiectele castigate familiei nevoiase pentru care a concurat Catalin Morosanu in emisiune.

Chimie mare intre Liviu Varciu si Ana-Maria, in editia “ Roata Norocului ” de miercuri, 1 august,  in care concurentul vedeta a fost Catalin Morosanu, celebrul luptator de K 1. Inarmata cu o ebrubeta si cu o masca de protectie pe fata, Ana-Maria a incercat sa gaseasca “licoarea norocului” cu ajutorul combinatiilor din minilaboratorul improvizat in fata panoului cu puzzle-uri, in timp ce Liviu Varciu nu a contenit  sa o tachineze.

 Reactiile obtinute in “laborator” de Ana-Maria au dat roade, norocul surazandu-i  lui Robert din Craiova, care a ghicit puzzle-ul si si-a insusit cei 20.000 de RON de pe Roata. 

 

“Sunt lucruri ce par reale, dar au multe chimicale”, aceasta a fost fraza norocoasa, care i-a adus “Pufosului”, cum l-a alintat Varciu in emisiune pe Robert, suma de 20.000 de RON.  Rasfatat cu aplauze si sarutat cu foc de consoarta, Robert a facut si un gest nobil in emisiune.

Castigatorul a donat toate obiectele obtinute in afara banilor- un monitor, un blender,  un fier de calcat si cateva obiecte necesare intr-o bucatarie-  familiei Niculescu din Bucuresti, cazul social pentru  care a jucat Catalin Morosanu in emisiune.  

 

Moartea din Carpati s-a luptat cu o lamaie 

“Toate aceste obiecte nu o sa le pastrez eu, ci o sa le donez familiei  pe care Morosanu o reprezinta in emisiune; cred ca aceasta familie are mai multa nevoie de ele decat am eu in acest moment ”,

a spus Robert.  Castigurile acestuia nu s-au oprit insa aici, in ultima runda Robert reusind sa obtina 4 500 de puncte care i-au permis sa plece acasa si cu un laptop, un televizor, un cuptor de microunde si un set de ustensile pentru bucatarie. 
 

Catalin Morosanu s-a chinuit sa stoarca o lamaie, dar a facut  praf un pepene cu o lovitura de maestru. Roata i-a adus si lui noroc, luptatorul de K1 reusind sa castige 2 050 de puncte. “Pentru ca Robert a avut bunatatea sa ia monitorul  si sa-l donez cazului social pe

care il reprezint, eu voi lua unitatea centrala, ca  sa completez calcultatorul, si un cuptor cu microunde pentru familia Niculescu din Bucuresti”, a spus Catalin Morosanu. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Maria Carneci si Andreea Banica, urmatoarele  concurente la “Roata norocului”

Joi, 2 august,  Maria Carneci este vedeta care  va face totul pentru a imblanzi sansa la   Roata norocului ”. Cum se va descurca aceasta cu vocalele si consoanele si  la ce incercari o va supune Liviu Varciu veti putea afla urmarind o editie incendiara a emisiunii “Roata norocului”, difuzata  joi, 2 august, de la ora 20.00

la Kanal D. Vineri, 3 august, ii va veni randul Andreei Banica sa isi incerce norocul in emisiunea prezentata de Liviu Varciu.

 

Nu ratati “ Roata norocului ”, cel mai tare show al verii, in fiecare miercuri, joi si vineri, de la ora 20.00, numai la Kanal D!