Beat crita, a sarit la politistii care vroiau sa ii ia probe cu etilotestul! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:13

S-a intamplat in toiul unor perchezitii. Descinderile vizau o grupare de indivizi banuiti de tranzactii ilegale cu aur.

 Numai ca mascatii s-au trezit cu acest barbat bine ametit de alcool si extrem de agitat. Politistii de la trupele speciale si-au chemat colegii de la Rutiera ca sa il preia pe scandalagiu. Acestia au adus etilotestul pentru a-l verifica pe barbat. Habar n-aveau ce-i asteapta!

N-a fost chip sa se inteleaga cu barbatul enervat la culme! Totusi, politistii i-au mai explicat inca o data! Dupa nenumarate rugaminti, barbatul a cedat si a suflat! Numai ca, stia el ce stia cand refuza sa sufle in aparat!

Individul s-a enervat si mai tare de data aceasta. Dupa
ce scandalagiul a fost dus la spital, mascatii si-au vazut in continuare de perchezitii. Actiunea viza o grupare infractionala specializata pe tranzactii ilegale cu bijuterii.


Barbatul ridicat de politisti este un membru al gruparii conduse de Ismail lasar, zis Suceanu. De-a lungul timpului, interlopii din aceasta grupare au fost cercetati si condamnati pentru infractiuni precum proxenetism, contractarea de credite cu acte false sau sechestrari de persoane.










 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.