Probleme de vedeta! In prag de despartire, Robert Pattinson si Kristen Stewart se lupta pentru custodia cainelui

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:13

Deoarece nu au copii impreuna, intre Robert Pattinson si Kristen Stewart se pare ca se duce o lupta apriga pentru custodia cainelui.

Surse din anturajul celor doua vedete sustin ca actrita va pastra pisica si ca Robert il vrea pe Bear, patrupedul pe care cei doi l-au adoptat de la un adapost pentru animale.

 

Kristen insa nu ar vrea sa renunte la el atat de usor, mai ales dupa ce s-a implicat emotional in lupta pe care patrupedul a dus-o cu boala Parvo.

 

"Dupa ce Rob si-a mutat lucrurile din locuinta pe care o impartea cu Kristen, acesta i-a spus ca il vrea pe Bear.

Kristen nu s-a lasat induplecata, insa Rob nu va renunta atat de usor", spun sursele apropiate celor doi.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Robert Pattinson si Kristen Stewart nu se afla in relatii prea bune dupa ce actrita l-a inselat regizorul Rupert Sanders.

 

Cei doi se pare ca au fost surprinsi in mai multe ipostaze fierbinti in data de 17 iulie, insa imaginile nu au fost inca date publicitatii.

 

Saptamana trecuta Robert Pattinson si-ar fi impachetat bagajele si s-ar fi mutat din vila in care locuia impreuna cu iubita lui. In ciuda scuzelor publice pe care le-a facut, actorul este nehotarat in ceea ce priveste acordarea unei a doua sanse.