JOCURILE OLIMPICE 2012, JUDO: Corina Caprioriu, MEDALIA DE ARGINT in finala la 57 KG!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 16:15

Corina Caprioriu, reprezentanta Romaniei la Jocurile Olimpice 2012 de la Londra s-a calificat, luni, in finala categoriei de 57 de kilograme castigand medalia de argint.

Corina a infruntat-o in semifinala pe americanca Marti Malloy, pe parcursul luptei ambele sportive au primit penalizari.  Cu toate ca agresivitatea americancea era din ce in ce mai evidenta, Corina a contracarat de fiecare data. In ultimele 7 secunde Corina a reusit un ippon spectaculor, ceea ce i-a adus calificarea in finala olimpica.


Asadar, sportiva s-a calificat fara sa mai lupte, ea a intrat in concurs la judo, in saisprezecimile categoriei de 57 de kilograme, unde a invins-o pe chinezoaica Hui Wang.
Corina Caprioriu o va confrunta in sferturi pe Hedvig Karakas, din Ungaria.

 

Delegatia Romaniei a obtinut pana acum o medalie olimpica, argint, obtinuta de Alina Dumitru la categoria 48 de kilograme. Andreea Chitu (52 kg) si Dan Fasie (66 de kg) au fost eliminati in cel de-al doilea tur secund al competitiei. Delegatie Romaniei la judo mai este reprezntata si de Valdut Simionescu si Daniel Brata (100 kg).

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Corina Caprioriu aduce a treia medalie olimpica pentru Romania, dupa aurul castigat de Alin Moldoveanu la tir si argintul Alinei Dumitru la judo la categoria 48 kg.