HOROSCOPUL SAPTAMANII: Capricornii se pot trezi cu secrete ascunse care pot aparea la lumina VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:27

Nativii casatoriti din zodia Capricorn vor avea parte de confortul, iubirea si relaxarea de care au nevoie. Unii dintre ei insa vor si predispusi la aventuri pe termen scurt.

Vor exista si capricorni care se vor simti lezati, tradati, frustrati si vor cauta alinarea in bratele altcuiva. Vor avea nevoie de pansamente dar si de persoane care sa le fie alaturi, pentru ca pot traversa o perioada cu mari suparari.

 

Secrete ascunse pot aparea la lumina.

 

Varsatorii sunt intr-o perioada buna din punct de vedere astral.

Vor petrece mai mult timp cu persoana iubita si vor avea parte de mai multe asocieri, colaborari si parteneriate pe plan profesional.

 

In aceasta perioada Varsatorii vor lucra perfect in echipa si vor simti ca au protectie si ca sunt sustinuti.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Pentru nativii din Pesti anumite colaborari si parteneriate din trecut vor reveni. Vor avea mult de munca si va fi o perioada relativ stresanta, in care vor incerca sa imbine utilul cu placutul.

 

Vor condimenta partea de munca cu iesiri care sa le redea starea de bine si sa-i reunifice cu ceea ce reprezinta structura benefica de sanatate.

 

Mai multe detalii in materialul video atasat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.