POVESTEA baietelului care daca se supraincalzeste risca sa MOARA: Parintii trebuie sa-l racoreasca tot timpul!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:14

Cand vremea este frumoasa si calduroasa cei mai fericiti sunt copilasii care nu scapa nicio ocazie de a se juca impreuna cu prietenii lor.

Din pacate, aceasta nu este o optiune, cel putin pentru Fred James deoerece acest lucru l-ar putea omori. Baietelul in varsta de doar trei ani sufera de o boala genetica rara, acesta s-a nascut fara glandele sudoripare si nu poate transpira. In cazul in care organismul micutului se incalzeste prea tare, acesta poate face o criza ce i-ar putea fi fatala.

 

Parintii, Jon James, 39 de ani, si Sarah Jone, 33 de ani, din Truro, Cornwall trebuie sa-i asigure fiului lor o temperatura constanta a organismului, cu ajutorul spary-urilor cu apa si a pachetelor cu gheata. 

"Noi facem tot ce este posibil ca micutul sa nu se supraincalzeasca. Asta inseamna ca trebuie sa-l supraveghem tot timpul. A avut convulsii cand ii era prea cald. Au fost oribile aceste momente. Este extrem de infricosator", au declarat paritii micutului.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.