HOROSCOPUL SAPTAMANII: Scorpionii vor avea parte de ascensiuni profesionale dar si de caderi libere VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 15:21

Pentru cei din zodia Balanta aspectele astrale sunt extrem de interesante.

In perioada urmatoare deviza lor trebuie sa fie "acum, ori niciodata" deoarece multor nativi le-a ajuns sau le va ajunge cutitul la os.

 

Anumite hobby-uri si lucruri care le fac placere se pot transforma intr-o sursa suplimentara de venit.

 

De asemenea, ar trebui sa se uite in trecut si sa puna pret pe relatiile de prietenie, sa se revada cu parteneri si amici care le-au fost benefici in trecut si sa reactiveze acele relatii pentru a depasi momentul destul de agresiv.

 

Scorpionii vor avea parte de ascensiuni profesionale dar si de caderi libere.

 

Imaginea si reputatia unora dintre ei va putea fi afectata. Vor reusi sa se redreseze daca vor munci de doua ori mai mult si daca vor deveni de doua ori mai persuasivi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Scorpionii care nu au facut rau niciodata pot iesi din anonimat in perioada imediat urmatoare. Anumite lucruri la care visau de multa vreme acum se pot indeplini.

 

Pentru Sagetatori urmatoarea perioada vine cu un potentator energetic in ceea ce inseamna relatia de spiritualitate dar si in ceea ce inseamna relatia cu strainatatea.

 

Mai ales dupa data de 8 vor fi favorizati sagetatorii care isi doresc sa plece la drum, care au de obtinut aprobari si tot felul de vize pentru strainatate.

 

Totusi, daca nu au incredere in fortele proprii, acest lucru va disparea.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.