HOROSCOPUL SAPTAMANII: pentru Raci urmeaza o perioada FIERBINTE pe plan sentimental VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 15:10

Pe 8 august Venus va intra in constelatia Racului. Acest lucru inseamna ca acestia vor avea o perioada urmatoare cu adevarat fierbinte pe plan sentimental.

Racii vor fi un pic mai exaltati, mai dornici de complimente dar si de o relatie perfecta cu persoanele iubite.

 

De asemenea, Venus le va aduce si un plus de atentie si de bani.

Leul este regele si vedeta perioadei urmatoare. Nativii nascuti in aceasta zodie isi vor recupera niste datorii si bunuri pierdute.

 

Cea mai dificila zi pentru ei va fi data de 7 august. Atunci trebuie sa fie atenti la sofat, la vorbit si la negocieri. Dupa data de 8 vor avea parte de noi contracte si colaborari. De asemenea, se vor deschide barierele care tin de calatorii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Nativii din zodia Fecioara trebuie sa fie atenti la persoanele invidioase, la barfe si la tot felul de sicane care ar putea sa apara de la persoane dusmanoase, care isi doresc cu orice pret sa le faca rau.

 

De asemenea, cei care se stiu cu afectiuni cronice este bine sa nu puna chiar totul la suflet si sa intre intr-o zona de izolare si de recuperare. Mai

multe detalii in materialul video atasat.