Mirele a facut STRIPTEASE la nunta de vis a Iolandei, castigatoarea de la Mireasa 90-60-90 VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:15

In aceasta editie a emisiunii "Nunta cu surprize" Cove a fost la Giurgiu, la nunta de vis a Iolandei, castigatoarea concursului Mireasa 90-60-90.

Povestea de dragoste dintre Iolanda si Ionut este poate cel mai bun exemplu ca perseverenta barbatului e de folos si poate duce chiar la casatorie, asta daca iubesti cu adevarat.

 

"Ne-am cunoscut prin intermediul verisoarei mele care ne-a invitat intr-o seara la o cafea. De atunci el a tot incercat sa formam un cuplu. Eu nu credeam ca ne potrivim", a spus Iolanda.

 

"Am incercat cu telefoane, invitatii in oras, la discoteca, la ziua varului meu care a fost la un club, nimic.

Si am tot insistat pana la un moment dat, cand a acceptat sa iasa in oras la o cafea. Am iesit, am stat de vorba si in cele din urma am reusit", a povestit Ionut.

 

Cererea in casatorie a fost asteptata de Iolanda, dar in acelasi timp meticulos pregatita de Ionut.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

"M-a cerut

de sotie anul trecut, pe la inceputul lui decembrie. Am mers intr-un weekend la munte. Mancam, stateam cu totii la masa, si la un moment dat l-am vazut pe Ionut pe jos, intrebandu-ma daca vreau sa fiu sotia lui".

 

Nunta lor de vis a venit in urma participarii la show-ul Mireasa 90-60-90, pe care Iolanda l-a castigat.

 

Cum era si de asteptat, mireasa a fost in cele din urma furata chiar de Raluca Kabuya, care l-a obligat pe Ionut ca, in schimbul ei, sa faca o

declaratie de dragoste si un numar de striptease. Ce a iesit, vedeti in materialul video atasat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.