Oana Zavoranu s-a logodit? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:15

Nici o zi fara Oana Zavoranu! Fie ca merge la politie, este citata la DIICOT sau invitata prin emisiuni, diva este pe buzele tuturor.

Oana Zavoranu a aruncat o noua bomba presei mondene. Cica isi doreste o familie. Se comporta ca o pustoaica indragostita in preajma iubitului ei, Razvan Dumitrescu. De cand iubeste, uita ca este o persoana publica si sare aproape dezbracata pe masina iubitului dupa o cearta mai serioasa,  se saruta in public si le spune tuturor ca Razvan este barbatul perfect pentru ea. Cand multi spuneau ca Oana nu-si va reveni prea curand dupa divortul de Pepe, diva isi schimba statusul pe Facebook.
Ea a vrut sa imparta fericirea cu prietenii de pe site-ul de socializare si s-a declarat logodita cu iubitul sau, mai tanar cu 14 ani. Reactiile nu au intarziat sa apara! Postarea Oanei Zavoranu a primit numeroase aprecieri de la admiratori, dar si urari de casa de piatra si fericire. Sa ne asteptam cat de curand si la o nunta? La cat de spontana o stim noi pe Oana Zavoranu, totul e posibil.