Document BOMBA: liderii USL s-ar fi angajat la desfiintarea Curtii Constitutionale, DNA si ANI

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 10:10

Un document publicat in cursul acestei dupa-amiezi pe mai multe site-uri de stiri arata ca liderii USL Victor Ponta (PSD), Daniel Chitoiu (PNL) si Daniel Constantin (PC) s-au angajat sa desfiinteze institutii importante ale statului, printre care DNA, Curtea Constitutionala, ANI si CNSAS.

Documentul mai prevede ca presedintele Romaniei sa poata fi suspendat de catre cetateni prin strangerea a un milion de semnaturi.

 

Alte prevederi sunt legate de elaborarea unui nou Cod al Muncii, renuntarea la disponibilizari si anularea contractului cu Rosia Montana Gold Corporation.

 

Acordul intre liderii USL si Consiliul National al Societatii Civile (CNSC) a fost semnat in data de 13 iulie. Contactat

de jurnalistii gandul.info, Victor Ponta a declarat ca totul este o manipulare de campanie si ca lista obiectivelor a fost atasata ulterior acordului semnat.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

"E o tampenie.

Cum sa sustinem desfiintarea Curtii Constitutionale, a ANI, a DNA si a CNSAS?!", a declarat Victor Ponta.

 

De cealalta parte Mircea Dogaru, membru al CNSC, a declarat ca cei trei lideri au avut cunostinta de toate aceste cereri atunci cand au semnat documentul.

 

"Nu au avut nicio obiectie la obiectivele noastre. Ei au avut patru luni acordul la dispozitie, l-au semnat si nu au avut nicio obiectie", a declarat Mircea Dogaru.


Document USL CNSC

Sursa: gandul.info, evz.ro.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.