Te bazaie MUSTELE? Iata CEL MAI EFICIENT mod prin care poti scapa de ele VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 12:15

Stim cu totii cat de enervante pot fi mustele pe timpul verii. Provoaca un disconfort real si sunt purtatoare de tot felul de boli.

Iata insa 5 lucruri mai putin stiute despre aceste insecte nedorite:

 

- sunt peste 120.000 de specii in intreaga lume

 

- mustele poarta peste 100 de germeni diferiti care provoaca boli precum febra tifoida, dizenteria, tuberculoza si lepra

 

- o musca elimina materii fecale din 5 in 5 minute

 

- o femela depune in medie 3.000

de oua in scurta ei viata de 21 de zile

 

- mustele depun oua chiar si pe mancarea pe care o consumam zilnic.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Tinand cont de toate cele de mai sus este indicat

pe cat posibil sa scapam de ele. Cum facem insa acest lucru? Putem folosi deja clasicul plici sau spray-urile speciale, insa aceste metode nu sunt foarte eficiente.

 

Din acest motiv o micuta companie americana a realizat Bug-A-Salt, o pusca pentru eliminarea mustelor. Arma nu face zgomot mare, nu necesita baterii iar ca proiectile foloseste sarea de masa.

 

O incarcare ajunge pentru 50 de focuri.

Arma poate fi utilizata si pentru eliminarea moliilor sau a tantarilor. O demnostratie a dispozitivului puteti vedea in filmuletele de mai jos:

 

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul