STIREA ZILEI: pregatiti-va! Cele mai bune formatii de acrobatii aeriene din lume vor face SPECTACOL in weekend la Bucuresti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:18

Te fac sa-ti stea inima de emotii si nu alta! Parca ar pilota avioane de jucarie si nu unele adevarate! O adevarata lectie de profesionalism, precizie si adrenalina ne-au aratat la antrenamente pilotii turci si cei italieni!

Primii care ne-au tinut cu sufletul la gura au fost pilotii turcii!

 

Incredibil cat de aproape pot zbura avioanele si ce repede isi pot schimba pozitia.  Nu s-a gresit cand a fost denumita cea mai tanara echipa supersonica de acrobatii din lume, precum si singura care evolueaza cu 8 avioane supersonice.

 

Pentru ei imposibilul nu exista atunci cand sunt in aer! Nu poti sa-ti intorci privirea de la ei! Pe cat sunt de spectaculoase schemele facute de pilotii italieni, pe atat sunt de periculoase.

Doar in filme mai vezi asa ceva.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Este singura formatie de acrobatii din lume care evolueaza cu 10 aeronave la o viteza de aproape 900 de km/h.

Priviti cat de corect stau in formatie, nici un centimetru in plus sau in minus! Parca ar fi desenati pe cer.

 

Spectacolul aviatic reuneste pe aeroportul Baneasa din Capitala 100 de avioane si elicoptere, peste 100 de piloti si parasutisti de elita.

 

Sunteti asteptati atat sambata cat si duminica incepand cu orele 08:00 la Romaero pentru un show inedit. Intrarea este libera.