PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea SAMBATA si DUMINICA

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:18

Sambata, vremea se va mentine deosebit de calda mai ales in sudul si estul tarii. In Banat, Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Moldovei si local in vestul Dobrogei, sudul Crisanei si al Transilvaniei indicele temperatura-umezeala va atinge si depasi pragul critic de 80 al disconfortului termic.

SAMBATA

La Bucuresti, vremea va fi caniculara, iar maxima termica se va situa in jurul valorii de 38 de grade. Vantul va sufla in general slab si cerul va fi mai mult senin. Temperatura minima va fi de 18... 20 de grade.

 

La munte, vremea se va mentine deosebit de calda, iar cerul va fi variabil, cu innorari accentuate dupa-amiaza cand local vor fi descarcari electrice si pe arii restranse averse.

Vor fi conditii de grindina. 

 

La marea, vremea va fi frumoasa si calduroasa. Cerul va fi mai mult senin si vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 31 de grade, iar cele minime intre 20 si 23 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 de grade.

 

DUMINICA

In tara: In Oltenia, Muntenia, vestul Dobrogei si in sudul si estul Moldovei vremea va fi caniculara.

In restul teritoriului temperaturile vor marca o scadere, instabilitatea atmosferica se va accentua dupa-amiaza si noaptea prin innorari, descarcari electrice, intensificari ale vantului si local averse, izolat cantitatile de apa vor fi insemnate. Temperaturile maxime vor fi de la 23... 24 de grade n vest s nord pana la 37... 38 de grade in Campia Romana, iar cele minime se vor incadra in general 14 si 24 de grade. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

La munte, in Carpatii Occidentali  si in nordul Carpatilor Orientali instabilitatea atmosferica se va accentua in cursul dupa-amiezii si se va manifesta prin innorari, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si local averse. Vor exista si conditii de grindina. Temperatura aerului va fi in scadere.

 

La mare, vremea va fi calduroasa, iar cerul va fi variabil si vantul va sufla slab si moderat cu intensificari temporare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 30 si 33 de grade, iar cele minime intre 22 si 26 de grade. 

 

Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.