Ileana Badiu dezvaluie o dieta-minune de care este foarte multumita VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:18

Sa fie adevarat ca artista Maria Radu de 6 ani de zile nu mai pune gura pe carne, pentru ca a avut parte, in trecut, de un incident…scarbos?

 In 6 ani o singura data si-a mai satisfacut papilele gustative cu un produs din carne! In jurul Iuliei Albu s-a iscat un NOU scandal?? E adevarat ca Dana Savuica si-a permis sa o contrazica si de aici…a izbucnit totul?!

Cand Iulia Albu a declarat sus si tare ca niciun roman nu merita titlul de creator de moda, Dana Savuica a considerat de cuviinta sa ii dea cateva exemple! Chiar daca sustin ca nu-s certate, SIGUR nu i-a picat bine Iuliei sa afle ca cineva nu e de acord cu ea!

E adevarat ca frumoasa Ileana Badiu se supune
timp de o saptamana unui regim draconic, care ii da RESET metabolismului, scapand-o de tot ce inseamna grasimi si toxine?!

Acest tratament costa in jur de 2000 de euro si se face numai intr-o clinica din Turcia, din Bodrum. Desi pare chinuitor ca nu ai voie sa bei decat lichide, Ileana zice ca totul e floare la ureche!


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.