Stiu cum sa atraga privirile pe plaja! Vedetele, in ipostaze SEXY la malul marii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 03:00

Plaja are beneficiile ei pentru vedete: le permite sa-si arate formele. Iata-le in cele mai sexy ipostaze.

Sa vezi si sa nu crezi! Sunt admirate si recunoscute in toata lumea, iar asta pe buna dreptate, caci starurile stiu cum sa atraga privirile chiar si atunci cand merg la plaja.

 

Lasand de-o parte costumele de baie, care mai de care mai fistichii, priviti ce pozitii adopta atunci cand stau la soare. Lipsite de inhibitii, doamnele isi etaleaza posterioarele de cinci stele, bine lucrate la sala.

 

Si cine sa le condamne? O vorba din popor spune ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place! Nu stim daca o fac sau nu intentionat, dar paparazzi sunt mereu pe urmele lor.

 

Desi promoveaza o imagine de fete cuminti, in aceste poze actritele Kate Hudson si Jessica Biel sunt de nerecunoscut! Par veritabile fete rele.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Sa nu credeti ca vedetele de la noi fac rabat de la aceasta rubrica. Ba din contra: Nicoleta Luciu pozeaza sexy cu fiecare ocazie.

 

Recent, vedeta si-a postat pe pagina oficiala de Facebook poze care o infatiseaza extrem de sexy in Croatia. Vrand nevrand, Adelina Pestritu a facut un adevarat show sexy pe plaja, spre deliciul celor din jurul ei si nu numai.

 

Lista poate continua, asa ca va lasam sa admirati si alte vedete de la noi surprinse pe malul marii.