Ce s-a intamplat cu Rita Muresan? Uite cum arata acum fosta Miss Romania! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 05:15

Incredibil dar adevarat! Transformare spectaculoasa pentru o vedeta din showbizz care este acum de nerecunoscut. Odinioara Miss Romania… acum de rasul lumii. Vedeta cu pricina s-a ingrasat cu mai bine de 40 de kilograme si nu da semne sa se opreasca!!

In 1993 Rita Muresan primea titlul de Miss Romania. Cat ai clipi, frumoasa Rita reusea sa aprinda imaginatia oricariu barbat. Chipul de papusa, picioarele lungi, silueta perfecta si formele voluptoase au transformat-o pe vremea aceea intr-un VERITABIL sex symbol.

 Trecut-au anii…Rita s-a casatorit, a dat nastere celor doua fiice, ,una mai frumoasa decat alta, apoi a divortat, iar noroc in dragoste nici c-a mai avut. Poate ca toate aceste schimbari din viata ei au aruncat-o pe Rita in depresie, caci altfel nu ne explicam de ce MANCAREA a devenit prietenul ei cel mai bun! De silueta ei, s-a ales praful
EFECTIV!

De-a lungul timpului, Rita a avut mari fluctuatii de greutate, insa ne aducem totusi aminte de un interviu facut anul trecut in care aceasta arata binisor. Slabise, era in forma si vesela ca odinioara. 

 Zilele trecute insa… soc, soc, soc! La un eveniment monden am intalnit o femeie care semana oarecum cu Rita Muresan, insa parca nu vroiam sa credem ca este chiar ea! Dupa ce ne-am frecat indelung la ochi si am fugit la farmacie dupa picaturi pentru claritate…strigam EVRIKA! E chiar ea! E RITA insa, in varianta de Megastructura, cu vreo 40 de kilograme
in plus!

 Imbracata intr-o rochie albastra, cu decolteu generos si coafata precum Pocahontas, Rita Muresan a cam socat pe toata lumea prezentă la adunarea mondena. Ce s-o fi intamplat cu ea?!Tindem sa credem ca designerita e preocupata acum de spirit si mai putin de trup, caci de la inceputul anului si-a propus sa traiasca experiente spirituale, astfel ca l-a vizitat pe John The God, in mijlocul Braziliei, unde a luat parte la tot felul de ritualuri.
A pretins ca s-a purificat spiritual, iar apoi a plecat s-o vada pe Fecioara Maria in Croatia. A scris pe pagina ei personala de Facebook ca a luat parte la un pelerinaj inaltator!

Cert este ca Rita a gasit calea spirituala, dar a uitat drumul catre sala de fitness! Cele 40 de kilograme in plus o fac de nerecunoscut si pentru ca noua ne place de RITA in varianta mini si nu MAXI trebuie sa ii dedicam un ups catren

“Hainele ii sunt mici toate,
Nici in oglinda nu mai incape.

Rita cea cu vin-o-n ’coa
A ajuns cat… Africa!”

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.