SOCANT! Un militar si-a ucis propriul tata pentru ca l-a fortat sa se angajeze in Ministerul Apararii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:19

Un militar si-a ucis cu bestialitate tatal. Rudele victimei spun ca tanarul s-ar fi razbunat pe parintele lui pentru ca l-ar fi fortat sa se angajeze in Ministerul Apararii in urma cu 7 ani.

Barbatul fusese trecut in rezerva tocmai din cauza unor probleme psihice. Tanarul, in varsta de 28 de ani, a plecat impreuna cu tatal si mama sa intr-o liziera sa taie salcami. Femeia a ramas la marginea padurii iar cei doi barbati au plecat impreuna.

 

Dupa un timp s-a intors doar tanarul. Atunci si-a anuntat mama ca i-a macelarit sotul. Batranul a murit in drum spre spital. De

fapt, totul a pornit de la cariera militara a tanarului.

 

Barbatul ucis avea 63 de ani si era profesor de matematica. A fost chiar primarul localitatii imediat dupa revolutie si mai bine de 20 de ani a fost directorul scolii din Perieni.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Dupa

ce a iesit din armata, tatal sau l-a angajat ca bibliotecar la scoala din localitate, acolo unde lucra si el ca profesor de matematica.

 

Acesta a fost si motivul pentru care a renuntat la functia de director al scolii. Daca ar fi ramas, se afla in stare de incompatibilitate.

 

Tanarul a fost internat la psihiatrie, unde este evaluat de medici.

Ei vor decide daca barbatul a avut discernamant in momentul comiterii faptei.

 

Taguri: