Catalin Botezatu: "Eu nu cred ca Bianca si Cristea s-au despartit din cauza ei"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:19

Bote si-a spus si el parerea despre asa-zisa despartire dintre Bianca si printul ei.

Veronica A.Cara a vorbit in numele Biancai Dragusanu despre presupusa despartire a lor." Evident ca ei au avut un conflict. Eu am vorbit cu amandoi. Cu Adi am vorbit ore intregi. El e normal sa fie vazut cu bagaje pentru ca e fotbalist si isi cara lucrurile de colo colo." 

Catalin Botezatu a marturisit si el ca nu ii vine sa creada ca Bianca si Cristea s-au despartit, mai ales ca se iubeau foarte mult.
" Comportamentul ei din ultimul timp a fost super ok. Eu nu cred ca s-au despartit din cauza ei. Si mai ales ca trece prin momente dificile. Atunci cand sunt astfel de momente treci peste o greseala si stai cu omul respectiv pana trec acele lucruri."
"Asta chiar ca nu o cred! Nu am cum sa cred asa ceva mai ales ca pana deunazi auzeam ca se iubesc foarte tare, ca e o relatie foarte inchegata, ca nimic nu-i poate desparti, ca sunt foarte fericiti.
Cred ca au hotarat sa stea fiecare la casa lui si sa se vada atunci cand pot. Eu sper sa fie doar o cearta fireasca intre doi iubiti, dar care au coloana vertebrala si care pot reveni la sentimentele initiale. Pentru ca nimic nu e mai frumos decat o impacare. Bianca in ultima perioada are un comportament destul de OK, nu cred ca s-au certat din cauza ei. Nu stiu ce pacturi au facut ei"