STIREA ZILEI: UMILINTA pentru numai 20 de bani! S-AU CALCAT IN PICIOARE la deschiderea unui supermarket VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 05:25

Ar fi cineva dintre dumneavoastra dispus sa-si riste sanatatea pentru 10 sau 20 de bani? Cu siguranta nu! Dar cand esti prins la inghesuiala chiar nu mai ai pe unde sa iesi nici daca vrei.

E ingrozitor sa privim cum aceasta batrana, impinsa de val, aproape ca ajunge sa fie strivita de ceilalti oameni.

 

Nu mai poate inainta, dar nici sa se intoarca. Cu sacosa bine stransa la piept, se rasuceste, iar apoi cade, trasa de o alta doamna.

 

Ravasita, desculta, cu camasa descheiata si lovita la genunchi, femeia are nevoie de ajutor ca sa se ridice.

 

In urma ei puhoiul se impinge si mai violent, si mai furios. In zadar incearca agentul de paza sa se puna zid in fata lui. 

Oamenii i se strecoara pe sub maini, spre tinta sigura: rafturile pline cu produse ieftine!

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Totul a inceput de dimineata, de la

primele ore. Iata-i cum stau cu mainile intinse, ca sa prinda un breloc, oferit gratis de reprezentantii hypermaketului.

 

Aliniati ca la start cu cosurile, ploiestenii pareau sa astepte cuminti inceperea cursei printre rafturi. Numai ca, odata cu deschiderea usilor, multimea s-a transformat.

 

Nimic n-a mai contat, iar cel de langa a devenit dusman de moarte. Nu o sa va vina sa credeti pentru cat s-au calcat in picioare! Pentru 20 de BANI!

 

Cu atat erau reduse cele mai multe dintre produse.

Oamenii au luat orice, numai sa nu plece cu mainile goale. Si-au incarcat cosurile cu caserole, hartie igienica, litri de ulei si cu pungi de zahar.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.