Nu isi gaseste linistea nici dupa 4 luni! DRAMA fotbalistului de la Sportul Studentesc, al carui tata a fost ucis in bataie, continua VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 15:10

Parca mai greu ii este unui fotbalist sa-si stearga durerea din suflet dupa ce tatal lui a fost ucis in bataie.

Chiar si la 4 luni de la tragedie, pata de sange a ramas in locul unde i-a murit parintele. Cartierul Dristor din Capitala! Aici, si-a gasit sfarsitul Sorin Vasile, tatal fotbalistului de la Sportul Studentesc, Vasile Nicola.

 

Locul unde a murit barbatul, pe trotuar, se vede si acum. A ramas o pata destul de mare.

 

In mod inexplicabil, nici ploaia si nimic altceva nu a putut sa o stearga.

A ramas acolo in ciuda trecerii timpului, ca si cum ieri s-ar fi intamplat totul. Destul de ciudat, spune fotbalistul. Nu are nicio explicatie.

 

Nicola abia isi poate stapani lacrimile cand aude cuvantul "tata". Si-a pierdut parintele, in luna martie a acestui an, in urma unei batai pe strada.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

A intervenit sa aplaneze un conflict izbucnit intre niste tineri care venisera sa cumpere etnobotanice. A sfarsit omorat in bataie. Tragedia l-a schimbat. Nu a mai jucat nici fotbal. Nu-i mai sta gandul la cariera. Acum, se lupta din rasputeri prin justitie sa afle adevarul.

 

Nicola sustine ca au fost mai multi tineri care i-au agresat parintele. Doar unul dintre atacatori a ajuns dupa gratii.

 

Familia agresorului il implora pe fotbalist sa le ierte pe baiatul. Fotbalistul spune ca nu se va linisti pana cand nu ii va vedea pe toti agresorii tatalui sau dupa gratii.