Noapte BLESTEMATA pe sosea! 3 accidente grave in mai putin de o ora VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:20

Miezul noptii a fost parca blestemat pentru cativa soferi. Nu mai putin de 3 accidente s-au petrecut intr-un interval de numai o ora.

Cand si-a vazut masina facuta praf, barbatul din imagini si-a pus mainile in cap. Lasase doi vecini in masina sa asculte muzica, iar el a plecat acasa sa manance.

 

Cei doi tineri, in varsta de 19 si 22 de ani, care au luat masina amicului lor, nici macar nu aveau permis. Erau bauti bine si au incercat sa vada daca sunt sau nu in stare sa conduca.

Au mers pana la prima curba.

 

Cand si-a vazut fiul mai mult mort decat viu in ambulanta, mama unuia dintre cei doi teribilisti a sarit la gatul proprietarului masinii.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

La numai cateva minute, doua accidente parca trase la indigo s-au petrecut din

cauza oboselii la volan.

 

O soferita care se afla impreuna cu sotul ei in masina a virat prea brusc intr-o curba, a derapat si a ajuns intr-o rapa la peste 10 metri adancime. Pompierii i-au scos cu ajutorul franghiilor.

 

O alta tanara a scapat ca prin minune dupa ce a plonjat in gol cu masina mai bine de 7 metri.

Ea se intorcea de la Targu Mures si nu mai avea mult pana acasa.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.