Liviu Varciu: "Fotbalul in apa e o experienta inedita, trebuie sa incercati"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:19

Liviu Varciu, prezentatorul emisiunii “Roata Norocului” de la Kanal D, a jucat fotbal in apa alaturi de turistii veniti la distractie pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia.

Vedeta Kanal D a ales sa intre in aparare, ca portar, si impreuna cu turistii aflati pe plaja, a incins un meci de fotbal in terenul gonflabil special amenajat pentru asemenea competitii.  

Meciul  a fost presarata cu faulturi, cartonase galbene si prelungiri, insa intr-un final, invingatoare a iesit echipa lui Liviu Varciu. “ Sunt un portar bun, evident ca noi trebuia sa castigam!”,

a spus prezentatorul emisiunii “ Roata norocului ” la sfarsitul competitiei.  Dupa ce fluierul de final s-a auzit, iar arbitrul a declarat invingatorii, Liviu Varciu a fost luat cu asalt de fanele adunate pe marginea terenului,  pentru a face poze alaturi de vedeta lor preferata  si a primi autografe. 

 

“M-am distrat de minune pe plaja Kanal D Summer Studio!  Am jucat fotbal in apa, e o experienta inedita, trebuie sa incercati.

Toata vara vom fi aici, pe plaja din Mamaia;  in fiecare zi organizam  concursuri, oferim premii si multa distractie pentru toti cei care aleg sa-si petreaca timpul alaturi de noi”
, a spus Liviu Varciu. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

In aceasta saptamana, telespectatorii Kanal D ii vor putea intalni pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia pe Simona Patruleasa, Liviu Varciu, Gabriel Coveseanu,   Adelina Pestritu si   Mihai Ghita

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.