Imaginile GROAZEI! Caini si pisici, OTRAVITI in plina strada la Craiova VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:20

Ea este femeia care a semanat moarte pe strazile Craiovei, spun suparati oamenii.

Urmariti-o bine! Pe imagini se vede cum suspecta, trecuta de prima tinerete, iese din curte. Face cativa pasi pe strada, se uita in stanga, se uita in dreapta. Merge in urma unui caine, iar cand apare o masina, traverseaza.

 

De pe acea parte a trotuarului incepe sa arunce cu ceva dintr-o punga. Asteapta pret de cateva secunde, apoi dispare. Uitati cum s-au adunat animalele flamande in mijlocul strazii.

Nici nu stiau ca va fi ultima lor masa.

 

Una dintre proprietare a avut o presimtire. Sotul i-ar fi spus ca vecina lor se plimba pe strazi, desi era tarziu in noapte. 

Cand femeia a iesit sa vada despre ce e vorba, a simtit cum i se taie picioarele. Animalele din fata portii deja agonizau!

 

Ce pedeapsa merita cine a facut asa ceva? Trei caini si trei pisici au murit nevinovate, in chinuri groaznice, spun cu lacrimi in ochi oamenii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

De cata inconstienta a dat dovada pesoana care a imprastiat substanta pe strada! Mancarea otravita a ajuns pana in curtile oamenilor.

Ce s-ar fi intamplat daca unul dintre copii ar fi gustat din asa ceva?

 

Vecina suspecta recunoaste ca a aruncat pe strada resturi de mancare, insa nicidecum otravite. Stapanii animalelor spun ca au facut o plangere la politie, dar ancheta merge greoi.

 

Daca se va dovedi ca e vinovata de moartea animalelor, femeia ar putea sta ani buni dupa gratii.