SE SCUFUNDA Galatiul! Un bloc de locuinte din orasul de la Dunare intra pur si simplu in pamant VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:21

Se scufunda Galatiul! Nu trece o saptamana fara sa aflam ca in orasul de la Dunare se surpa cate o strada.

Acum locatarii unui bloc sunt ingroziti sa vada ca blocul lor a inceput pur si simplu sa intre in pamant, si nu pot face nimic.

 

Acesti locatari nu mai au somnul linistit si stau cu frica in san seara de seara. Oricand  se pot trezi ca nu mai au casa lor! In urma cu aproape o luna blocul I din cartierul Tiglina 4, din Galati, ar fi inceput sa se taseze.

 

Totul, se pare, din cauza unei gropi care ar fi aparut la baza blocului si care inghite toata apa care apare in urma ploilor. Si uite asa locatarii stau cu frica de pe o zi alta, mai ales ca blocul s-a afundat deja 4 cm. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Pentru a

demonstra cum blocul li se inclina, locatarii au facut un experiment. Au pus o bila in mijlocul unei camere, iar aceasta s-a rostogolit catre partea inclinata.

 

Autoritatile locale stiu problema si spun ca solutii ar fi. Doar ca totul costa! Pana cand situatia se va remedia locatarii se roaga sa nu vina un cutremur si sa nu se intample vreo nenorocire.