Asistenta lui Liviu Varciu a facut show pe plaja Kanal D Summer Studio! Ana-Maria a castigat concursul de limbo

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 15:29

Liviu Varciu si Ana-Maria Barnoschi s-au aflat sambata si duminica pe plaja Kanal D Summer Sudio din Mamaia , alaturi de turistii care au vrut sa se incrie la emisiunea “Roata Norocului”.

Potentialii concurenti au facut poze cu vedetele Kanal D, au castigat premii instant si s-au inscris la concursurile de pe plaja purtand insemnele postului. Ana-Maria nu a stat deloc pe ganduri si a intrat in mijlocul celor care au ales sa joace volei sau fotbal in bazinul gonflabil. Simpatica asistenta  de la emisiunea “ Roata norocului ” s-a luptat ca o leoaica cu adversarii, a dansat si si-a condus de fiecare data echipa spre victorie, in aplauzele lui Liviu Varciu si ale turistilor prezenti pe plaja.

   

 

“Va asteptam pe Plaja Kanal D Summer Studio sa ne distram, sa ne relaxam,  sa ne cunoastem mai bine, sa va flam parera despre emisiunea.  Cei care au copii pot veni impreuna cu ei pe plaja Kanal D, se pot distra alaturi de noi fara nicio grija, pentru ca exista locuri de joaca special amenajate pentru cei mici, in care acestia sunt supravegheti si antrenati in tot felul de activitati.

Ana-Maria a testat deja locurile de joaca si pare foarte incantata!”
, a declarat Liviu Varciu.

Liviu Varciu si Ana-Maria, distractie la maxim!

Ana-Maria Barnoschi i-a lasat, la propriu, cu gura cascata pe tinerii care faceau galerie langa bazinul de fotbal, cu un dans fierbinte. Tanara vedeta s-a unduit cu gratie sub ochii celor prezenti, dar nu si-a pierdut deloc concentrarea si a inscris de cateva ori in poarta adversarilor. 

Dupa fotbal in piscina a urmat si un concurs de limbo, Ana-Maria iesind si de aceasta data invingatoare, sub privirile admirative ale celor prezenti. "Dansul pentru mine este un mod de existenta. De la 16 ani am ales street-dance-ul, am dansat alaturi de cantareti si trupe celebre, ma antrenez in continuare si nu concept viata fara dans. La nu pierd, de asemene, ocazia sa pun in valoare tot ceea ce am acumulat pana acum in acest domeniu.

As putea sa dansez de dimneata pana seara, fara oprire!", a spus Ana-Maria Barnoschi. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

De altfel,  toti cei prezenti pe plaja au putut constata cum Ana-Maria a dansat in permanenta, pe plaja, in apa, pe terenul de fotbal, pe cel de volei, alaturi de Liviu Varciu, in timp ce oferea premiile la Roata, in cort, langa iepurasi gonflabili destinati copiilor sau printre turnuletele de nisip construite de cei mici.

Amatorii de briza, valuri, premii, joaca si voie buna sunt asteptati pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia! Nu ratati distractia din aceasta vara, alaturi de vedete Kanal D, pe cea mai

dinamica si prietenoasa plaja de pe litoralul romanesc!